Настаняване

Просторни климатизирани стаи с елегантен интериор и прекрасна панорама към язовир Цонево.

Къщата е на 4 етажа и предлага 5 просторни двойни стаи с възможност за допълнително трето легло и една тройна стая с възможност за допълнително четвърто легло. На третият етаж се намира апартамент с две отделни стаи и капацитет 8 човека.На последният етаж е разположено голямо студио с възможност за настаняване на макс. 8 гости.

От всички помещения се разкрива прекрасна панорама към водите на язовир Цонево.

Двойна стая с панорама към язовир Цонево
Удобни и просторни стаи в къща за гости на село

Стаите са климатизирани и посрещат с удобство и елегантен, непринуден интериор. На разположение на гостите са хладилник, телевизор, свободен WiFi интернет достъп, санитарен възел с душ и сешоар, самостоятелен балкон с маса и столове.

Голям и удобен апартамент за почивка на село
Уютен кът за почивка в къща на село

Лоби частта на Китана осигурява достатъчно пространство за всички и различни възможности за приятно и спокойно прекарване на свободно време вътре в къщата. Уютен кът сред меки мебели и възглавници създава удобство, както за занимания в компания, така и за самостоятелен релакс или гледане на телевизия.

Място за почивка в Балкана на брега на Цонево
Кухня в еко къща Китана

Голяма модерно-оборудвана кухня с всички необходими домакински пособия и уреди за самостоятелно приготвяне на храна допълва просторната и светла трапезария за 40 гости с изглед към басейна.

Трапезария в Еко къща Китана
BBQ в двора на еко къща Китана

Дворът е чудесен за забавление и почивка сред живописната природа на язовир Цонево. Басейн с шезлонги повдига ваканционното настроение през топлите месеци, а удобно барбекю може да приюти весела компания от 30-35 гладни любители на грила.

На сладка приказка в Китана
Басейн за малки и големи в къща за гости

Най-младите гости на Китана лудуват на детска площадка с люлка и пързалка, за тях басейнът предлага по-плитка част, подходяща за деца.