Еко къща Китана

Добре дошли в село Аспарухово, на брега на язовир Цонево!

Китана е модерна, комфортна и уютна еко-къща за гости, прегърната в люлка от зеленина на северния склон на Източна Стара планина, на самия бряг на язовир Цонево в село Аспарухово (Чѐнге или Овчага).

Панорама към язовир Цонево
Почивка в селска къща с басейн

Сред зашеметяващата красота на Балкана, Китана е гостоприемен оазис, предлагащ идеални условия за весела почивка с любими хора, прекрасни моменти с приятели, спокойна семейна ваканция, организиране на празник, сватбa или фирмен тийм-билдинг.

Дворът срещу язовир Цонево
Просторна и уютна трапезария

Следите на градския устрем бързо и трайно се разсейват от изключителна панорама, богато на звезди небе и пълноценна отмора в добра компания с вкусна храна и бутилка студено вино.

Пълноценна почивка на брега на язовир Цонево
Комфортна кухня на ваше разположение

Арсенал от удобства, достъпен лукс и домашен уют, предложени с усмивка, лесно ще откъснат от градските необходимости и навици дори и най-капризните ни гости.

Стаи с панорама към язовир Цонево
Риболов на язовир Цонево

Китана докосва самия бряг на язовир Цонево, популярен и желан през всички сезони от любители на риболова заради изобилието на риба и разнобразието от рибни видове.

Семейна почивка в къща за гости с басейн
Къща на брега на Ченге

През топлите месеци на годината Китана посреща с игри в басейна и забавления с водни спортове в прохладните води на язовира. Кратка разходка до красивия природен феномен Чудните скали винаги подарява незабравими спомени за възрастни и малчугани.

Нощен риболов на язовир Цонево
Разходка до Чудните скали

Нашата грижа за вашата почивка!